Julianalaan Vijf portiekflats

Vijf portiekflats die gedurende 2020 en 2021 gerenoveerd zijn tot energie zuinige appartementen en weer helemaal voldoen aan de huidige standaard.

Alle woningen worden verwarmd vanuit twee grote warmtepompinstallaties en zijn alle woningen voorzien van onze Zelsius C5 met LoRaWAN radiomodule.

Op één van de gebouwen is een outdoor gateway geplaatst die de meters van alle 270 appartementen ontvangt en nog ver daarbuiten ook allerlei andere LoRaWAN-sensoren die wij in Leeuwarden toegepast hebben.

‎Zuidrandflat

Een serviceflat waar wij al vele jaren onze diensten aanbieden. Zijn we begonnen met de Brunata RMK87, werden deze later vervangen door de Futura+. Vervolgens zijn daar de afgelopen jaren achtereenvolgens watermeters voor warmwater, meters voor drinkwater en onlangs elektrameters aan toe gevoegd.

Zo maken we gebruik van drie verschillende protocollen voor afstanduitlezing: via 433 MHz worden de kostenverdelers uitgelezen en via 868 wM-Bus de watermeters (beide via één en hetzelfde netwerk) en lezen we de nieuwe elektrameters uit via een LoRaWAN netwerk.

Meer projecten

Bedrijvengids Geplaatst door
Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

James Wattstraat, 24, 8912 AS  Leeuwarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.