Energiebesparings bijeenkomst in Tiel

Huiseigenaren van een VvE in Tiel worden uitgenodigd om op donderdag 8 mei de bijeenkomst Energiebesparing bij te wonen.

Gepubliceerd: 02 mei 2019

Op donderdagavond 8 mei, vanaf 18.30 tot 20.30, wordt er in restaurant De Betuwe de Energiebesparing bijeenkomst gehouden. Deze bijeenkomst is speciaal voor huiseigenaren van een VvE.

Op deze bijeenkomst zal er onder andere informatie worden gegeven over het besparen van energie en hoe de leden van de VvE samen energie kunnen opwekken. Verder worden er ook subsidie mogelijkheden besproken en andere financiën. De gemeente organiseert de bijeenkomst samen met het VvE Energieloket Gelderland.

De mensen die graag naar de bijeenkomst willen komen kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@vve-energieloket.nl. Vermeld in de mail uw naam, uw adres en het aantal personen dat naar de bijeenkomst gaat.

Bron: Omroep Gelderland

Foto: www.debetuwe.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.