Turkse fruitwinkel ‘wint’ bij de Rijdende Rechter

Toestand om Turkse fruitwinkel in de Bankrashof in Amstelveen

Gepubliceerd: 24 april 2019

Een Turkse fruitwinkel in Amstelveen wint van de bewoners, van de Bankrashof, bij de Rijdende Rechter. Op dinsdagavond was de uitspraak van de Rijdende Rechter, de turkse fruitwinkel mag gewoon blijven.

Tegenstanders van de winkel vinden dat deze gesloten moet worden vanwege de grote uitstalling van de winkel en door de geur die de bewoners, die boven de winkel wonen, niet prettig vinden.

De uitstallingen van de fruitwinkel is volgens schoenspecialist Hans Heine, zijn winkel zit tegenover de fruitwinkel, zo groot dat mensen nog nauwelijks het winkelcentrum in kunnen. De doorgang moet minstens 120 centimeter zijn, maar bij een nameting bleek deze 180 centimeter te zijn.

Er was ooit eens een gele streep getrokken door een handhaver, tot daar mocht de winkel zijn spullen uitstallen. De streep was grotendeels weggevaagd waardoor de tegenstanders van de winkel het idee kregen dan de eigenaresse haar niet aan de regels hield.

Nu heeft de Rijdende Rechter uitspraak gedaan en die zegt dat de Turkse fruitwinkel gewoon mag blijven.

Bron: Amstelveen Blog

Foto: Google Maps 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.