Winkelcentrum Thes

Naast het Bredase centraal station realiseert Van de Ven Bouw en Ontwikkeling b.v. in samenwerking met zusterbedrijf Aannemersbedrijf van Agtmaal b.v. in opdracht van Thes Nederland een nagelnieuw winkelcentrum naar ontwerp van Rothuizen Architecten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op de begane grond in het winkelcomplex komt een grote supermarkt. Daarboven komen vier lagen met woningen.

In totaal komen er 119 appartementen in dit gasloos gebouwde project. De energievoorziening wordt geregeld via stadsverwarming en het complex wordt uitgerust met zonnepanelen, elektrische oplaadpunten en het duurzame RHT-dakluik van Gorter. Een echt duurzaam gebouw dus.

RHT: bijdrage aan duurzaamheid
Het RHT-dakluik staat garant voor een veilige daktoetreding en is bovendien een zeer energiezuinige oplossing. Het systeem is thermisch gescheiden en kent een ongekend hoge isolatiewaarde.

Dakluiken in alle vormen en maten
De dakluiken van deze producent zijn beschikbaar met dicht en glazen deksel, maar ook in een brandwerende of explosie-ontlastende uitvoering. Een dakluik is eenvoudig in een bestaand of nieuw gebouw te integreren. Anders dan met een dakopbouw, wordt het aanzicht van het gebouw met deze vorm van daktoegang niet verstoord en zijn extra vergunningen niet aan de orde.

Meer informatie over Gorter: https://www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.