Keramische tegels op dakterrassen

Wonen naast een monumentale watertoren aan de Oude Maas, met prachtig uitzicht op ‘Dordt’. Dit voorrecht hebben de bewoners van twee ruime, moderne woningen in Zwijndrecht. Deze geschakelde villa's hebben meerdere grote dakterrassen.

Keramische tegels op dakterrassen plaatsen

Beide woningen hebben keramische tegels gekregen bij de buitenruimtes op de verschillende verdiepingen. “Aanvankelijk waren hier composiet vloerdelen bedacht”, zegt meneer Kooiman, één van de bewoners. Maar daar hadden ze hun twijfels bij. “We moesten een kleur kiezen. Daarbij hadden we zoiets van ‘we weten het niet’”, vertelt hij verder.  

Het was de aannemer die adviseerde om voor tegels te kiezen. “De buurman is daarom gaan zoeken en kwam bij Exclusieve Dakterrassen uit. De investering bleek hetzelfde te zijn als met composiet.” Zo werd voor beide woningen Exclusieve Dakterrassen uitgekozen om de terrassen te betegelen.

Natuursteenlook tegels voor dakterras

Het eindresultaat mag er zijn. Deze levendige tegels vormen een mooi contrast met de strakke kleuren en uitstraling van het pand. Tegelijkertijd harmoniëren de kleurtinten van blauw, beige en bruin fantastisch met de lichte steensoort van het metselwerk. De hele buitenruimte leeft er door op. Dat wordt dus extra genieten van het mooie uitzicht, met deze strakke en luxe terrasvloeren. 

Meer lezen over dit project?

Dit was ons project van de maand maart 2022. U leest het hele interview op onze website.

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.