Metamorfose dakterras in centrum Utrecht

Te midden van krappe straatjes in de oude binnenstad van Utrecht ligt het dakterras van René en Marijke. Exclusieve Dakterrassen gaf het terras een metamorfose door de houten vlonders te vervangen door keramische tegels.

Dakterrastegels in Italiaanse sferen

De wens van deze klant was een comfortabel, veilig, duurzaam en sfeervol dakterras. Nadat de rottende hardhouten vlonder afgevoerd was, kon een loodgieter direct het bitumen vernieuwen. Daarna heeft Exclusieve Dakterrassen een keramische terrasvloer gelegd, perfect op de juiste hoogte, waterpas en op stabiele tegeldragers. 

“Deze tegels zijn veel lichter van kleur dan de oude vlonderplanken. Het geeft zelfs meer licht in de woonkamer!”, merkte de klant enthousiast op.  

Lichtgewicht dakterrastegels

De keuze voor deze lichtgewicht dakterrastegel werd gemaakt na enige overwegingen. De klant koos voor de zonnige, beige tint. Om de keuze makkelijker te maken, nam de werkvoorbereider van Exclusieve Dakterrassen drie optionele tegels mee toen hij het terras kwam inmeten. Met deze service weet de klant zeker dat de kleur van de tegel goed past op het dakterras. 

 

Meer lezen over dit project?

Dit was ons project van de maand mei 2021. U lees het hele interview op onze website.

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.