Nieuwe balustrade en tegels op dakterras

In Bussum hebben we dit verouderde dakterras een grote renovatie gegeven. De oude betontegels waren totaal versleten. Deze zijn vervangen door luxe tegels van keramiek die wel 30 jaar dezelfde look blijven behouden.

Maurits en Diana zijn de bewoners van een fraai pand van zo'n 110 jaar oud. Het oude dakterras zag er 'Verwaarloosd' uit, zo vertellen ze. De oude reling hadden ze al een keer verwijderd, omdat deze gevaarlijk geworden was. 

Ze zijn op zoek gegaan naar een duurzaam alternatief en kwamen uit bij Exclusieve Dakterrassen. “We hebben overwogen om hout te leggen of andere tegels. Maar hout wordt glad en het is qua onderhoudsvriendelijkheid niet ‘denderend’. Andere betonnen tegels gaven dezelfde problemen als wat we hadden. We wilden geen composiet, omdat dit niet mooi en niet milieubewust is. Natuurlijke materialen, dat vinden we mooi.” 

De keuze viel op de Nau Fado keramische tegels van 30x120x2 cm. Duurzaam, kras- en vlekbestendig, stroef, kleurvast en lichtgewicht!

 

Meer lezen over dit project?

Dit was ons project van de maand mei 2022. U leest het hele interview op onze website.

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.