Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen. Inbrekers maken namelijk vaak gebruik van de kerntrekmethode om een woning binnen te dringen.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Kerntrekbeveiliging is een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen. Inbrekers maken namelijk vaak gebruik van de kerntrekmethode om een woning binnen te dringen. Bij deze methode wordt er een speciale schroef in de cilinder van het slot gedraaid, waarna de cilinder uit het slot wordt getrokken. Vervolgens kan de inbreker het slot openen en de woning betreden.

Om dit te voorkomen, is het mogelijk om kerntrekbeveiliging te laten installeren. Dit is een extra beveiliging die wordt aangebracht op het slot en ervoor zorgt dat de cilinder niet meer uit het slot kan worden getrokken. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van een speciale cilinder met een geharde stalen plaat erin, of door het aanbrengen van een metalen huls om de cilinder heen.

Er zijn verschillende soorten kerntrekbeveiliging op de markt. Het is belangrijk om te kiezen voor een product dat voldoet aan de normen die hiervoor zijn opgesteld, zoals de SKG-norm (Stichting Kwaliteit Gevelbouw). Dit keurmerk geeft aan dat het product is getest en goedgekeurd op het gebied van inbraakwerendheid.

Het is verstandig om kerntrekbeveiliging te laten installeren door een erkende specialist. Deze kan beoordelen welke vorm van beveiliging het beste past bij het type slot dat u heeft en de mate van inbraakwerendheid die u wenst. Bovendien kan de specialist het product op de juiste manier installeren, zodat het optimaal werkt.

Naast kerntrekbeveiliging zijn er ook andere maatregelen die u kunt nemen om inbraak te voorkomen. Zo is het belangrijk om te zorgen voor goed hang- en sluitwerk op ramen en deuren, en om deze af te sluiten wanneer u niet thuis bent. Ook kunt u gebruik maken van verlichting met bewegingssensoren en een alarmsysteem laten installeren.

Het nemen van deze maatregelen kan inbraak voorkomen en zorgt voor een veiligere woonomgeving. Het is daarom aan te raden om te investeren in goede beveiliging van uw woning. Door kerntrekbeveiliging te laten installeren, verkleint u de kans op inbraak en kunt u met een gerust hart de deur achter u dichttrekken.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.