Nieuwbouw AZC met dakluik

Het AZC in gemeente Almelo was aan vervanging toe. Reden genoeg voor het COA om het gehele terrein onder de loep te nemen en optimaler in te richten.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De nieuwe woongebouwen voor 394 bewoners worden schuin ten opzichte van het centrale gebouw gepositioneerd zodat er hofjes en zichttuinen ontstaan. Het ontwerp is van IAA Architecten, Hegeman Bouw voert het project uit. 

De toekomstige gebouwen worden door Hegeman zo gerealiseerd dat ze later om te bouwen zijn tot eengezinswoningen. Op het dak van het centrale gebouw is het RHT-dakluik van Gorter toegepast. 

Praktische en veilige toegang tot het dak
Dakluiken bieden een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onder meer onderhoudswerkzaamheden aan het dak zelf of de daar aanwezige apparatuur. Denk hierbij aan koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnepanelen en andere voorzieningen op het dak. Het door IAA Architecten geselecteerde RHT-dakluik kent een bewezen hoge isolatiewaarde en draagt zo bij aan een lage energierekening. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link

Voor het platte dak
De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 30°. De RHT-dakluiken van Gorter worden continu aan verbeteringen onderworpen. Hiermee zijn de luiken in toenemende mate bestand tegen extreme belastingen. Zowel tijdens de bouw als in de gebruiksfase. Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier!‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.