Nieuwbouw met dakluik voor DV&O

BINX Smartility heeft in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf de nieuwe huisvesting voor de Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) in Zaandam gerealiseerd.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Omdat het nieuwe gebouw aan de Polder Westzaan -een Natura 2000 gebied- grenst, is er veel aandacht aan de integratie van natuur en gebouw besteed. De parametrische vormgeving van de gevel, de biobased houten bouwstructuur en het dakluik van Gorter geven vorm aan de duurzaamheidsambities en geven het ontwerp als nieuwe huisvesting voor DV&O een eigen identiteit.

Over het dakluik: onverwoestbaar en made in Holland
RHT-dakluiken zijn als vluchtluik inzetbaar, maar bieden in de meeste situaties een praktische toegang tot dakterrassen, koelinstallaties, liftmachinekamers, glazenwasinstallaties, zonnecollectoren en andere voorzieningen op daken. De dakluiken zijn inzetbaar op platte, geïsoleerde of ongeïsoleerde, daken van beton, staal of hout met een maximale dakhelling van 30°. De nieuwe generatie RHT-dakluiken heeft een uiterst sterke en gepatenteerd constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. 

Aandacht voor energie
Gorter RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. Een dakluik met isolatiewaarden die niet in lijn liggen met de isolatiewaarde van de constructie gaat geheid te maken krijgen met condensatie en schimmelvorming. Gorter helpt de architect bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk hoef je geen super-de-luxe dakluik voor te schrijven wanneer de situatie zich daar niet toe leent, denk aan toepassing in een opslagruimte of loods. Maar wanneer je je bezig houdt met woning- of utiliteitsbouw, dan is een hoge Rc-waarde van het dakluik en niet de R-waarde van de isolatie een heel belangrijk aspect. De dakluiken van Gorter zijn daarom voorzien van een volledig thermisch gescheiden opstand en deksel en hebben een bewezen hoge isolatiewaarde.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van dit dakluik? Check dan deze link
Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link
Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier!     ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.