Nieuwe armaturen of ombouwen?

U wilt overstappen naar LED verlichting maar eigenlijk zijn de huidige armaturen nog prima. In deze gevallen is het de moeite waard om te kijken of ombouwen een optie is.

Geplaatst door: LED Kompas

Zowel vanuit Europa als de Nederlandse overheid komen steeds meer maatregelen die ons er toe bewegen om onze woningen en gebouwen aan te passen naar de nieuwe normen en regels. Regels die bovendien in de loop van de jaren steeds strenger zijn geworden.

In veel gevallen betekent dit een flinke aanslag op het vermogen van bijv. de V.v.E.. De kosten gaan vaak voor de baten uit, waardoor voor veel V.v.E's de drempel hoog is.

LED Kompas heeft als missie om de overstap van de bestaande verlichtring naar LED verlichting laagdrempelig en duurzamer te maken.

Zoals u op onze site kunt lezen bieden wij een unieke werkwijze waarbij we kijken naar de mogelijkheden in hoeverre de de bestaande armaturen behouden kunnen blijven en waarbij de klant zelf kan bepalen of de installatie in eigen beheer wordt uitgevoerd (eventueel met korte instructie) of juist uit handen wordt gegeven met alle tussenvormen als mogelijkheid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail of bel ons voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
LED Kompas

LED Kompas

Haven 5, 2242 NC  Wassenaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.