Noodverlichting

LED Kompas is ook uw partner op het gebied van noodverlichting. Hiervoor geldt het zelfde als voor de normale LED verlichting( zie werkwijze)

Geplaatst door: LED Kompas

‎Ook voor dit soort armaturen hebben wij diverse oplossingen om bestaande noodarmaturen om te bouwen naar LED. Voorbeeld hiervan is de T6 Accu TL. Een noodunit waarbij alle elektronica verwerkt zit in een TL buisje, dus zowel de accu als de inverter.(zie producten)

Voordeel van dit product is dat u eenmalig de kosten heeft voor het ombouwen van het armatuur en dat het vervangen van de nood accu eenvoudig zelf is uit te voeren.

Daarnaast kunnen wij ook voor u kijken of het mogelijk is dat uw huidige (normale) armaturen zijn om te bouwen naar noodarmaturen.

Tevens kunnen wij voor u de jaarlijks verplichte controle van uw noodverlichtingsinstallatie verzorgen, informeer naar onze tarieven.

https://ledkompas.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
LED Kompas

LED Kompas

Haven 5, 2242 NC  Wassenaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.