Luxe dakterrastegels van keramiek

Lichtgewicht dakterrastegels

‎Woont u in een appartement, penthouse of flatwoning? Grote kans dat u een prachtig balkon of dakterras heeft. Het aanleggen van tegels en het inrichten van een dakterras tot een mooie buitenruimte kan dan een hele opgave zijn. Want u ziet er tegenop dat een houten vlonder groen en glad wordt. U wilt geen wiebelende dakterrastegels op rubbers. En geen composietplanken die krom trekken.

Gelukkig kunt u nu kennismaken met de nieuwste materialen en technieken, waarmee Exclusieve Dakterrassen werkt. Ontdek de voordelen!

Goed om te weten: wij werken alleen op bestaande dakterrassen en balkons. Bouwkundige aanpassingen en werkzaamheden aan de dakconstructie doen wij niet.

Vuil en glad dakterras voorkomen

Stelt u zich eens voor: een onderhoudsarme, stabiele en comfortable vloer van mooie tegels op uw dakterras of balkon. Geen overlast meer van erg vuile en gladde tegels op uw terras, maar een luxe uitstraling waar u dagelijks van geniet. Het is mogelijk! Exclusieve Dakterrassen realiseert voor u een terrasvloer, waardoor het genieten kan beginnen. Met de beste techniek en de mooiste tegels toveren wij uw dakterras om in een exclusief en onderhoudsarm resultaat. 

  •  Van rommelig naar strak
  • Van onderhoudsgevoelig naar onderhoudsarm
  • Van wiebelend naar stabiel
  • Van hoge afstap naar vlakke doorgang
  • Van gevaarlijk naar veilig

Dakterras met keramische tegels

Dit alles bereikt u door te kiezen voor lichtgewicht keramische dakterrastegels. Kent u keramiek nog niet als terrastegels? Maak kennis met dit materiaal! Een innovatie op het gebied van dakterrasvloeren met ongekende voordelen. Keramiek steekt met kop en schouders uit boven planken van composiet en houten vlonders. Hardhout en composiet worden veel gebruikt voor balkons en dakterrassen, maar onze specialisten bevelen altijd lichtgewicht keramische tegels aan. Dit levert u het meest duurzame, comfortabele resultaat op én biedt u de grootste keuze uit formaten, kleuren en dessins. Keramiek is een onderhoudsarm alternatief voor composietplanken en hardhouten vlonders.  

https://www.exclusievedakterrassen.nl/over-ons/veelgestelde-vragen/

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.