Nieuwe coating bordes stadsdeelkantoor

Op de bordesvloeren bij het stadsdeelkantoor en bibliotheek in Scheveningen, ontstond lekkage naar de onderliggende ruimte.

Geplaatst door: Triflex BV

De wens van de opdrachtgever was om de vloeren weer duurzaam waterdicht te maken, welke snel en veilig beloopbaar diende te zijn voor bezoekers.

Erkend Triflex applicateur HKZ heeft het project uitgevoerd. Deze partij heeft veel ervaring met de producten en systemen van Triflex. Er is gekozen voor een volledig scheuroverbruggend, antislip, naadloos waterdicht systeem. Gezien de vloeren openbaar publiekelijk toegankelijk zijn, was een snelle beloopbaarheid een zeer groot voordeel. Het resultaat is een esthetische, waterdichte en veilig beloopbare vloer die weer voor jaren meegaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.