Renovatie trappen en bordessen Sionkerk

De Sionkerk is een uniek kerkgebouw aan de Louise de Colignylaan in Goes, gelegen in Zeeland. De kerk is gebouwd in 1979 en ontworpen door architectenbureau Valk uit Soest.

Geplaatst door: Triflex BV

De bakstenen zaalkerk biedt maar liefst 2.250 zitplaatsen in totaal en is daarmee een van de grootste kerken van Nederland. Op de bordesvloeren rondom het gebouw ontstond lekkage naar de onderliggende ruimten en uitbloeding van de aantrede, als gevolg van hevige scheurvorming in de bestaande vloerafwerking. 

SealteQ West mocht de vloeren onderhanden nemen. Op advies van Triflex is door de opdrachtgever gekozen voor een volledig gewapend en naadloos Triflex systeem dat de levensduur verlengt en compromisloos beschermt tegen beschadiging en weersinvloeden. Het vangt werking van grotere oppervlakken flexibel op. Daarnaast worden schijnvoegen en constructieve dilataties naadloos in het geheel geïntegreerd. Tijdens de renovatie is er extra aandacht besteed aan de speciale trapneusprofielen. De metalen trapneusprofielen beschermen de trapneuzen van de traptrede, zodat de gebruikers de nieuwe afwerking niet beschadigen tijdens het belopen.\

Benieuwd naar onze oplossingen of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.