En: moet iedereen meebetalen aan nieuwe brievenbussen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Uitgelegd: de jaarrekening van uw VvE

En: moet iedereen meebetalen aan nieuwe brievenbussen?

 
 

Begrijpt u de jaarrekening van uw VvE?

Veel VvE-leden begrijpen al die cijfers in de jaarrekening niet echt. Heel lastig, want voor het nemen van beslissingen is inzicht in de financiële positie van de VvE vaak erg belangrijk.

Drs. Maarten den Ouden geeft uitleg
 
 

Glazen balkonschermen

Met de glazen balkonschermen van Fit in Glas maak je in no-time een gesloten serre van jouw balkon. Wilt u ook uw leefruimte vergroten met een balkon-buitenkamer?

Ontdek meer
 
 

Randbalken vernieuwen

Zijn de randbalken van uw balkon aan vervanging of herstel toe? Maak dan een vrijblijvende afspraak met BETONmonteur om dit te laten controleren.

Meer weten?
 

Nieuwe brievenbussen

Moet ik meebetalen?

Lees het antwoord

 

Herstel na brandschade

Heeft u te maken met brandschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Polygon helpt u daarbij.

Ontdek hoe ze dit doen
 
 

Betonrenovatie

Betonschade of betonrot zijn de meeste voorkomende benamingen voor schade aan beton. Het is de verzamelnaam voor schade aan beton die meestal ontstaat doordat de wapening in het beton begint te roesten.

Er zijn 2 vormen van corrosie
 
 

Zelf online je hypotheek afsluiten

Heb je genoeg kennis van hypotheken? Dan kan het interessant zijn om zelf online je hypotheek af te sluiten. Je bespaart hiermee tenslotte op de advieskosten.

Hoe gaat dit in z’n werk?
 
 
CONTACT l OVERZICHT