Herstel na brandschade

Heeft u te maken met brandschade? Dan wilt u dit snel opgelost hebben, zonder al te veel extra overlast. Polygon helpt u daarbij.

Geplaatst door: Polygon

Brandschade snel hersteld

Na een brand bestaat de rol van Polygon zowel uit het schoonmaken van de locatie als het beperken van gevolgschade. Deze gevolgschade bestaat bijvoorbeeld uit rookschade, corrosie, waterschade door het blussen en roet.

Het schoonmaken van brandschade bestaat uit het opruimen van as en puin, het reinigen van rook- en roetschade en de berging van spullen die behouden kunnen worden. Wanneer er waterschade blijkt te zijn zullen wij het pand en de spullen drogen.

Gevolgschade na brand

Bij brandschade heeft u meestal ook te maken met schade door rook en roet. Onze specialisten kennen de vele soorten aanslag van rook en roet. Ook bekijken ze meteen hoe groot de schade is en maken ze op basis daarvan keuzes bij het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden. Zo voorkomen we eventuele gevolgschade, zoals terugkerende rookgeuren of roestvorming.

Bij een brand komen ook vaak chemische stoffen vrij. Deze stoffen kunnen, in combinatie met het bluswater, versneld leiden tot corrosie op (elektrische) huishoudelijke apparatuur en bedrijfsmatige machines en mechanische systemen. Polygon zet diverse methoden in om deze corrosie te verwijderen.

Of we uw bezittingen kunnen herstellen en hoe dat het beste kan gebeuren? Dat bekijken onze specialisten, eventueel samen met een schade-expert. Ze geven uw verzekeraar snel en precies alle benodigde informatie. Daarmee kan uw verzekeraar beslissen of we uw bezittingen gaan herstellen.

Heeft u brandschade? Neem contact op voor directe hulp!

Bedrijvengids Geplaatst door
Polygon

Polygon

J. Keplerweg 4, 2408 AC  Alphen aan den Rijn

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.