Tóch extra budget voor aanvraegn
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

Subsidie energiebesparing eigen huis

Laatste stand van zaken

 
 

Subsidieregeling coöperatieve energieopwekking

Bent u een energiecoöperatie of vereniging van eigenaars (VvE)? En wilt u hernieuwbare elektriciteit uit zonne-energie, windenergie of waterkracht opwekken, maar weet u nog niet precies hoe?

Meld u dan aan voor de RVO webinar
 
 

Deuren openen met zelf opgewekte energie

Hoe meer deuren, hoe meer kosten en milieu u kunt besparen. iLOQ heeft een manier ontwikkeld om maximale veiligheid te combineren met gebruiksgemak en minimale impact op het milieu.

Zo doen ze dat
 
 

Deuren in corona-tijd

Een goede toevoeging aan de coronamaatregelen zijn deuren die automatisch open en dicht gaan. Op deze manier hoeven mensen er niet met de handen aan te zitten wat dus een stuk hygiënischer is.

Zo werken ze
 
 

Ledverlichting vervangen

Goed geïnstalleerde ledarmaturen hoef je jaren niet te vervangen. Moet je vaker vervangen? Dan kan dit 3 oorzaken hebben.

Lees hier welke
 
 

Antislip vloerafwerking

In een eerdere fase is door Multiprotect, tot volle tevredenheid van de opdrachtgever, de galerijvloer op de vierde etage van dit appartementencomplex in Deventer voorzien van een snel uithardende antislip vloerafwerking. Recent is dit systeem aangebracht op de twee andere etages.

Meer over Multiprotect
 
 

Oplossingen voor daklekkages

Triflex’ daksystemen geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare en naadloze afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade.

Ontdek hoe het werkt
 
 
CONTACT l OVERZICHT