Triflex' oplossingen voor daklekkages

Daklekkage: een zeer vervelend probleem. Vaak wordt zo’n lekkage zichtbaar tijdens en na de koude en regenachtige seizoenen.

Geplaatst door: Triflex BV

Als gevolg kan dit veel schade veroorzaken aan een woning, te denken aan het ontstaan van vochtige plekken, houtrot, schimmelvorming of verkleuringen. Daarnaast brengt het veel werk met zich mee, zoals de gehele dakbedekking te laten verwijderen om erachter te komen waar het lek zich bevindt.

De vaak eenvoudige onderliggende constructie van een dak staat bloot aan tal van invloeden, zoals temperatuurverschillen, lopen op het dak, chemicaliën en wortelgroei. Het leveren van een waterdichtingsoplossing die zelfs tot het kleinste detail afdicht en sterk genoeg is om het voetverkeer van onderhoudsteams aan te kunnen, is dan ook een echte uitdaging.


Lekkagebestendige oplossing
Door externe invloeden worden hoge eisen gesteld aan een dakafdichting. Cruciale factoren zijn aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. In tegenstelling tot andere membranen, geven Triflex’ daksystemen elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare en naadloze afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Én door de lange levensduur kiest u voor permanente zekerheid van topkwaliteit. De membranen zijn eenvoudig en vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde constructies. De systemen bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. Daarnaast kunnen Triflex’ producten gecombineerd worden met zonnepanelen op het dak.


Veiligheid verhogen
De systemen worden koud aangebracht, waardoor brandgevaarlijke tijdens de applicatie dus niet kunnen ontstaan. Als u een veilige situatie wilt creëren voor mensen die op het dak moeten werken, biedt Triflex coatings met een antislip afwerking.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.