Nieuw bedrijfspand met Gorter dakluik

In Gameren is zo’n vijf jaar geleden de eerste paal voor de nieuwbouw van een bedrijfspand geslagen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Inmiddels is het nieuwe pand met moderne kantoorfaciliteiten, een dockboard en een modern magazijn voor opslag en voorraadbeheer een paar jaar in gebruik. Op het gebouw is het RHTEP-dakluik van Gorter toegepast. Met deze keuze is de eigenaar -Fimetec, actief in glastuinbouw- zeker van een veilige daktoegang én optimale isolatieprestaties.

Voor platte en licht hellende daken

Met het RHTEP-dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Dit dakluik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik zoals het passiefhuisconcept. Wil je weten hoe een dakluik wordt geïnstalleerd? Check dan deze link

Isolatieprestaties voor het dak
Gorter luiken zorgen voor een veilige daktoegang en combineren dat met een uitstekende isolatie. De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties eenvoudiger dan ooit. Het dak is namelijk via de verdiepingen en trappen binnen het gebouw te betreden en voorkomt hiermee risicovolle acties met losse ladders of hoogwerkers. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier  

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.