Bedrijfspand van 22.000 kuub

Architectenbureau Born heeft in het ontwerp slimme systemen als zonnepanelen en warmtepompen toegepast, maar ook wat betreft uitstraling rekening gehouden met duurzaamheid.
LEES VERDER

Kickersbloem 3 is een nieuw bedrijventerrein in Hellevoetsluis, met een riante oppervlakte

 De ideale plek voor de nieuwbouw van het Flakkeese familiebedrijf Bouwcenter Esselink. Het bedrijf, maar liefst 105 jaar oud, staat bekend om het afhaalconcept waar klanten zelf hun materialen kunnen inladen. Handig voor de kleine(re) ondernemer die zelf geen capaciteit heeft voor het beheren van een voorraad.

Architectenbureau Born heeft in het ontwerp slimme systemen als zonnepanelen en warmtepompen toegepast, maar ook wat betreft uitstraling rekening gehouden met duurzaamheid. Het ontwerp wordt gekenmerkt door een combinatie van diverse materialen als hout en metaal. Ook het toegepaste dakluik draagt met haar ongekend hoge isolatiewaarde bij aan het duurzaamheidsideaal. Dit RHT-luik van producent Gorter uit Schagen wordt compleet met ladder geleverd, zodat gebruikers optimaal veilig het dak op kunnen voor inspectie en onderhoud.

Meer informatie over Gorter? Bezoek onze website.

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.