CLV rookgaskanaal inspectie

Uw installateur vraagt om een inspectierapport van uw rookgaskanaal. Maar waar bestaat een onafhankelijke CLV inspectie eigenlijk uit?

Geplaatst door: Naumann Tech

Uw CLV rookgaskanalen in het appartementencomplex moeten geinspecteerd worden omdat uw installateur om een inspectierapport vraagt.

Meestal komt die vraag naar voren als er een nieuwe cv-ketel geplaatst moet worden. Of vast te stellen wat de technische staat van uw CLV rookgasafvoer is. Zonder dat u het weet kunnen de CLV rookgaskanalen in een zeer slechte staat verkeren, een situatie die niet wenselijk is, zie foto! Dit komt meer voor dan u denkt! Soms zal ook uw opstalverzekering kunnen vragen om een inspectierapport.

Maar waaruit bestaat een onafhankelijke clv rookgasknanaal inspectie van Naumann Tech uit?

  • Een inspectie van de ondersectie, dit is de onderkant van een CLV kanaal en zit vaak in de onderste woning achter een inspectieluik. Deze dienen vrij toegankelijk te zijn.
  • Een aantal ketelopstellingen in het complex worden visueel bekeken, hoe is de beugeling, brandwerende voorzieningen aanwezig, hoe is de ketel geplaatst, hoe zijn de rookgasafvoeren gemonteerd.
  • Een uitgebreide inspectie middels een camera vanaf het dak door het rookgaskanaal en luchttoevoerkanaal. Met deze speciale camera kan worden gefilmd en fotos worden gemaakt en kan nauwkeurig de staat van het rookgaskanaal bekeken worden.
  • Een uigebreid inspecierapport waarin de bevindingen staan beschreven, eventuele adviezen en alles ondersteund door foto's. 
  • Alle foto's en filmbeelden worden naar de opdrachtgever opgestuurd.
  • Eventuele vragen worden beantwoord.
  • Met dit rapport kunt u de installateur laten zien dat uw kanaal nog in goed is om een nieuwe cv-ketel te plaatsen, of om vast te stellen dat uw rookgassysteem vervangen dient te worden.

Het meest slimme is om uw CLV rookgaskanaal voor of na het stookseizoen te laten inspecteren, mocht er iets gevonden worden dan heeft u genoeg tijd om aanpassingen te laten uitvoeren.

Naumann Tech voert deze inspecties onafhankelijk en door het hele land uit! 

www.naumann-tech.nl/clv-inspectie/  

Meer informatie?  06-51370680     

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Naumann Tech

Naumann Tech

Parallelweg 36, 7822 GM  Emmen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.