Plan Laan

In het centrum van Schagen komen twee nieuwe appartementencomplexen met in totaal 25 appartementen. Achter de fraaie, klassieke gevels liggen goed geïsoleerde appartementen met grote raampartijen.

Geplaatst door: Gorter Luiken BV

Toegang tot installaties
Op een van de gebouwen is door Bouwburo Tauber gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Met de keuze voor dit luik is een veilige daktoetreding -voor de onderhoudsploeg die verantwoordelijk is voor de daar geplaatste installaties- gegarandeerd. Zeker omdat Tauber ook koos voor de schaartrap van Gorter. De combinatie maakt de constructie ideaal. Ook wanneer deze niet gebruikt wordt. Met een ingeklapte schaartrap beschikken onze opdrachtgevers altijd over een vrije ruimte onder het dakluik. De schaartrappen large en XL kunnen waar gewenst verlengd worden voor overbrugging van een plenum.

Goed te weten
De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wilt u meer weten over dit project of over de oplossingen van Gorter? Neem gerust contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Luiken BV

Gorter Luiken BV

Harmenkaag 1, 1741 LA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Luiken BV
Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.