QUALEDY LED Noodverlichting

Ontmoet de revolutionaire QUALEDY LED Noodverlichting TL-buis

Geplaatst door: MEIPOS LED verlichting

Stap voor stap verandert de wereld van noodverlichting met de introductie van de QUALEDY LED Noodverlichting buis, een innovatieve oplossing voor VvE’s, woningbouwcorporaties en bedrijfsgebouwen. Deze baanbrekende creatie transformeert elke T5-armatuur moeiteloos in een betrouwbare bron van noodverlichting. En dat is nog niet alles; deze veelzijdige buis past zelfs in de meeste bestaande noodverlichtingsarmaturen. Met zijn geïntegreerde driver en accu biedt de LED T5-buis een probleemloze manier om de veiligheid van gebouwen te verbeteren tijdens noodsituaties.

LED Noodverlichting T5

De installatie van deze alles-in-één-oplossing is een fluitje van een cent. Zeg maar dag tegen complexe en dure procedures zoals het vervangen van accu’s, lichtbronnen, starters en voorschakelapparaten. Door simpelweg de oude T5-buis te vervangen door de compacte QUALEDY LED Noodverlichting buis en deze rechtstreeks op 230 volt aan te sluiten, krijgt je huidige armatuur een nieuw leven. En het beste van alles? Toekomstige vervangingen zijn net zo eenvoudig en voordelig.

 

De LED T5 buis heeft twee werkmodi: continu en niet-continu. In de continu-modus behoudt de lamp een constante gloed terwijl hij tegelijkertijd zijn batterij oplaadt. Bij stroomuitval schakelt de lamp naadloos over op de accuvoeding en wordt het direct een bron van noodverlichting. In de niet-continu-modus brandt de lamp niet, maar laadt de accu wel op. Bij een stroomonderbreking schakelt de lamp automatisch over naar de accuvoeding en vervult zo zijn rol als noodverlichting.

 

Maar dat is nog niet alles: elke 30 dagen voert de lamp automatisch een zelftest uit om ervoor te zorgen dat de noodfunctie optimaal blijft werken. Als de zelftest een accuduur van minder dan 60 minuten detecteert, knippert het indicatielampje rood om een storing aan te geven. Dit dient als signaal om de buis te vervangen, terwijl alle andere functionaliteiten intact blijven.

Het duurt ongeveer 10 uur om de accu op te laden, en bij een volledige lading kan deze ongeveer 180 minuten branden. Tijdens het opladen gloeit het indicatielampje rood en verandert het naar groen zodra de accu volledig is opgeladen. Dit groene licht geeft aan dat de buis gereed is voor gebruik, volledig opgeladen en in staat om zijn noodfunctie uit te voeren indien nodig.

 

Kortom, de QUALEDY LED Noodverlichting buis biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor noodverlichting. Met zijn eenvoudige installatie en intelligente functies vereenvoudigt het niet alleen je huidige verlichtingsopstelling, maar versterkt het ook de veiligheid van je pand. In een tijdperk waarin innovatie cruciaal is, is dit product een bewijs van de stappen die zijn genomen om het welzijn van allen in tijden van crisis te waarborgen.

https://meipos.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
MEIPOS LED verlichting

MEIPOS LED verlichting

De Ynfeart 7-208, 8447GM  Heerenveen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van MEIPOS LED verlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.