Residence Boseilanden

Een gebouw met de allure van een echt kasteel, in een decor dat er naadloos bij past. Een oprijlaan, een kasteeltuin en natuur rondom.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Residence Boseilanden in Zwaanshoek brengt de geschiedenis terug. Maar nu als modern woongebouw, met alle gemakken en comfort die je van een residentie verlangt. Boseilanden bestaat uit slechts zestien appartementen verdeeld over zes woonlagen. Dat aan elk detail is gedacht, bewijst de voorschrijving van het brandwerende dakluik van Gorter. Het garandeert onderhoudsteams een veilige daktoegang én is optimaal brandwerend. 

Over RHTEI brandwerend dakluik
Het brandwerende dakluik van Gorter is door Efectis volgens EN1634-1, EN13501-2 en AS1530-4 beoordeeld en bewezen 120 minuten brandwerend. Het dakluik -specifiek geschikt voor platte en licht hellende daken- biedt naast een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte ook een praktische en veilig toegang tot het platte dak. Hiermee zijn onderhoudsploegen voor het dak en haar panelen er zeker van dat ze op veilige wijze hun werk kunnen uitvoeren.

Optimaal veilig
Alle Gorter producten staan garant voor optimale veiligheid. De daktoetredingsluiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen en worden vaak in combinatie met op maat gemaakte klimmiddelen geleverd. En er is bewijs! De Gorter dakluiken en dakluikcombinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN-normen en worden, waar van toepassing, geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. Daarnaast zijn de RHT-dakluiken de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Wil je een offerte opvragen? Klik hier! Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl ‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.