RHTEP voor studenten in Schilperoortpark

Bij het Schilperoortpark in Leiden bouwt Waal Bouw Vlaardingen aan een toren met 289 zelfstandige studentenwoningen verdeeld over 22 verdiepingen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw wordt natuurinclusief, wat betekent dat er ook vleesmuizen, huismussen en gierzwaluwen in speciale nestkasten aan de gevels komen te wonen. Het lage dak wordt bedekt met sedum waarop regenwater wordt gebufferd. Verder is het gebouw gasvrij en wordt de benodigde stroom opgewekt door zonnepanelen op zowel het hoge als het lage dak. 

Duurzaamheid centraal dus. Reden genoeg voor Klunder Architecten om te kiezen voor het extreem geïsoleerde RHTEP-dakluik van Gorter. 

Super geïsoleerd dakluik 
Gorter levert veilige daktoegangen, die onopvallend en eenvoudig in elk ontwerp kunnen worden gei¨ntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn. Enkele voordelen op een rij:

  • Gorter dakluiken worden met e´e´n hand geopend en gesloten. In open stand kunnen ze niet terug- vallen door een automatisch blokkeringsysteem. Het gesloten luikdeksel beschermt de gebruiker tegen valgevaar. De bediening vereist niet meer dan 5 kg duw- of trekkracht. 
  • De RHTEP-dakluiken zijn weer- en windbestendig uitgevoerd. De thermisch onderbroken constructie heeft een isolatiewaarde van Uw = 0,198 W/(m2.K) voor de gehele dakluikconstructie. Geluidsisolatie: 26 dB.
  • Afhankelijk van de afmetingen is een dakluik te combineren met een Gorter vaste trap, schaartrap of veiligheidsladder. Deze Gorter combinaties zijn aantoonbaar veilig. Het studentencomplex in Leiden wordt uitgerust met een schaartrap.

Wilt u meer informatie over deze specifieke dakoplossing? Surf naar https://www.gortergroup.com/images/documentation/nl/gorter_rhtep_folder_nl.pdf.

Voor meer informatie over het bedrijf Gorter verwijzen we u naar www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.