Super geïsoleerd dakluik op Kindcentrum

Ruim een jaar geleden vond de feestelijke start van de nieuwbouw van Kindcentrum Vredenburg in Arnhem plaats. De wethouder en leerlingen van de twee betrokken basisscholen knipten het lint bij de bouwplaats door.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Een jaar later krijgt het gebouw echt vorm. In uiterlijk én duurzaamheid.

In Kindcentrum Vredenburg komt één centrale ingang voor alle gebruikers. Het nieuwe onderkomen bestaat uit twee bouwlagen, is duurzaam en energiezuinig en vangt zelfs regenwater op. Toepassing van het Gorter® dakluik is een perfect fit met alle andere duurzaamheidsmaatregelen. We leggen uit waarom.

Daarom het speciale isolatiedakluik
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de isolatiewaarde en energieprestatie van gebouwen. Hierin speelt de isolatiewaarde van het dak ook een belangrijke rol. De totale isolatiewaarde van het dak wordt hierbij niet alleen bepaald door de constructie en dakplaten, maar ook onderdelen zoals dakluiken, afvoeren, roosters en lichtstraten.Met een Uw = 0,198 W/(m².K) komt de isolatiewaarde van het toegepaste RHTEP-dakluik ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken. Dit is uniek binnen de productgroep dakluiken waarbij een aantal concurrente producten, mede door het ontbreken van een thermisch gescheiden constructie, voor ongewenste condensvorming, energieverliezen en zelfs ijsafzetting in de winter zorgen. Bij Gorter zijn wij heel goed bewust dat het dakluik een integraal onderdeel is van veel daken waarbij het aan de totale isolatie moet bijdragen.

Veilig naar boven
Het dakluik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én aan de daar aanwezig installaties). Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Deze zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Meer informatie over Gorter: https://www.gortergroup.com/nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.