Slimme oplossingen op kantoor

Je bedrijfspand is je visitekaartje. Zorg dat jij je kantoor daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk inricht.

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Toegankelijkheid van je kantoor vergroten met slimme oplossingen

Je bedrijfspand is je visitekaartje. Zorg dat jij je kantoor daarom zo gebruiksvriendelijk mogelijk inricht. Met slimme oplossingen stel jij iedere potentiële klant en werknemer in de gelegenheid jouw kantoor binnen te komen, ongeacht hun mobiliteit. Benieuwd wat er mogelijk is?

Deurautomaat


Kies voor een automatische deurautomaat om bezoekers en werknemers contactloos toegang te verschaffen. Een deurautomaat laten plaatsen, zorgt ervoor dat jouw kantoorpand veilig en hygiënisch kan worden bereikt en toegankelijk is voor elke doelgroep. Combineer de deurautomaat met andere slimme toepassingen en je zet jezelf als ondernemer echt op de kaart.

Virtuele receptionist


Een professionele en slimme oplossing voor het ontvangen van jouw bezoekers is met behulp van de virtuele receptionist. Deze ontvangstzuil levert een enorme besparing op als het gaat om personeelskosten. Laat jouw zakelijke boodschap op de ontvangstzuil afspelen en je hebt direct een stukje marketing meegenomen in het geheel.

Touchless bediening


Controle apps verminderen het aantal contactmomenten binnen je bedrijf en kunnen ervoor zorgen dat de gewenste afstand tussen personen wordt bereikt. Een veilige werkruimte bieden door visuele aanwijzingen te gebruiken, maakt dit mogelijk. Je kunt zorgen voor contactloze gangen die zijn voorzien van gezichtsherkenningstechnologie en bewegingssensoren, waardoor je medewerkers moeiteloos hun werkplek bereiken, zonder ook maar iets aan te hoeven raken.

Climate control


Een fijn en gezond werkklimaat is nodig om werkzaamheden optimaal te kunnen uitvoeren. Dit bereik je door climate control te laten plaatsen in de kantoren en ontvangstruimtes. Zowel jij als je medewerkers en bezoekers varen wel bij een gereguleerde temperatuur, die gecombineerd wordt met een goede ventilatie. Je voorkomt eenvoudig allergische reacties en benauwdheidsklachten door hier aandacht aan te besteden.

Slimme verlichting


Maak een project van het realiseren van een slim kantoorpand en laat tot in de puntjes nauwkeurig in kaart brengen waar slimme verlichting moet worden geplaatst. Dit betaalt zich al snel terug door de lagere energiekosten die je hiermee realiseert. De verlichting schakelt automatisch aan wanneer iemand een ruimte betreedt en gaat weer uit op het moment dat het kantoor wordt verlaten. Met slimme oplossingen in jouw kantoor toon jij je een bewuste ondernemer die oog heeft voor personeel, klanten en het milieu.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Veiligheids-sloten.nl
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.