Staka Dakluik dakterras appartementen

Voor dit project zijn er appartementen in Amsterdam gerenoveerd en daarbij zijn dakterassen aangelegd. Om veilig en makkelijk het dakterras te kunnen betreden is er gebruik gemaakt van Staka Dakluiken.

Geplaatst door: Staka Bouwproducten B.V.

Drie dakluiken van Staka zijn gebruikt bij dit renovatieproject in Amsterdam. Voor dit project zijn er appartementen in Amsterdam gerenoveerd en daarbij zijn dakterrassen aangelegd. Om veilig en makkelijk het dakterras te kunnen betreden is er gebruik gemaakt van Staka Dakluiken. Voor extra veiligheid is er ook een veiligheidshek om het dakluik heen gezet.

Naast de dakluiken zonder venster hebben wij een productlijn met dakluiken met glas. De dakluiken met glas zijn ideaal voor dakterrassen: naast een comfortabele toegang bieden ze ook prettige daglichtinval in de onderliggende ruimte.

Bedrijvengids Geplaatst door
Staka Bouwproducten B.V.

Staka Bouwproducten B.V.

Innovatiepark 16, 4906 AA  Oosterhout

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Staka Bouwproducten B.V.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.