Complete Camerasets

Deze complete set met camerabeveiliging bestaat uit een 4 kanaals FullHD NVR Recorder met 1 HD IP camera en de toebehoren.

Geplaatst door: Globe Camerabeveiliging

4 kanaals set incl. 1x HD IP camera 720P POE 1000GB

Onder de toebehoren vallen de POE switch (stroom en beeld over 1 kabel), de bekabeling en stickers van cameratoezicht.

FullHD NVR Recorder 1000GB
De recorder kan 4 kanalen in maximaal 5 megapixel opnemen en weergeven. De opname vindt plaats op een 1000GB harde schijf, waardoor tot 28 dagen kan worden opgenomen. De gebruikersinterface is volledig in het Nederlands en voor iedereen makkelijk in gebruik. Verderr beschikt de recorder uiteraard over functies zoals bewegingsdetectie, beelden doorzetten naar mobiel, tablet en PC

HD IP camera
De IP camera is zeer robuust met een behuizing van gegoten staal. Deze IP camera heeft een resolutie van 1 megapixel met een kijkhoek van 65 graden. De IP camera is voor binnen en buitengebruik en heeft een nachtzicht van 20 meter. Standaard is POE aanwezig waardoor stroom en beeld door 1 Cat5e UTPkabel worden doorgezet.

Voor specificatie van de HD IP camera 720P klik hier

Bedrijvengids Geplaatst door
Globe Camerabeveiliging

Globe Camerabeveiliging

Transportweg 12, 9405 PR  Assen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.