Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

De E-Combi Box van R & R Systems

05 oktober 2016
ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen.
LEES VERDER

ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen. De E-Combi Box wordt in de productieafdeling van ECB Systems plug-and-play gereed gemaakt en uitvoerig getest.

Met de combinatie van een aantal doordachte energiesystemen wordt net zo veel energie verbruikt als er wordt opgewekt. Een CV ketel is overbodig en het elektriciteitsverbruik wordt tot een minimum teruggebracht. Zelfs nul op de meter is mogelijk! Bovendien kan dit systeem snel geïnstalleerd worden zonder faalkosten.

www.ecbsystems.nl

R&R Systems is producent en leverancier van duurzame energiesystemen waardoor overheid, bedrijven en particulieren veel energie besparen en een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

www.energieverdieners.nl

 

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Zonnepaneel-advies
Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

ZOEKSUGGESTIES