..........
shadow_fix

De E-Combi Box van R & R Systems

ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen.

ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen. De E-Combi Box wordt in de productieafdeling van ECB Systems plug-and-play gereed gemaakt en uitvoerig getest.

Met de combinatie van een aantal doordachte energiesystemen wordt net zo veel energie verbruikt als er wordt opgewekt. Een CV ketel is overbodig en het elektriciteitsverbruik wordt tot een minimum teruggebracht. Zelfs nul op de meter is mogelijk! Bovendien kan dit systeem snel geïnstalleerd worden zonder faalkosten.

www.ecbsystems.nl

R&R Systems is producent en leverancier van duurzame energiesystemen waardoor overheid, bedrijven en particulieren veel energie besparen en een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

www.energieverdieners.nl

 

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam