De E-Combi Box van R & R Systems

ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen.

Gepubliceerd: 05 oktober 2016

ECB Systems brengt een totaalconcept van energiesystemen op de markt voor een energieneutrale woning. Het ‘hart’ van dit totaalconcept is de E-Combi box. In deze kast zitten de installatiecomponenten voor alle energiesystemen. De E-Combi Box wordt in de productieafdeling van ECB Systems plug-and-play gereed gemaakt en uitvoerig getest.

Met de combinatie van een aantal doordachte energiesystemen wordt net zo veel energie verbruikt als er wordt opgewekt. Een CV ketel is overbodig en het elektriciteitsverbruik wordt tot een minimum teruggebracht. Zelfs nul op de meter is mogelijk! Bovendien kan dit systeem snel geïnstalleerd worden zonder faalkosten.

www.ecbsystems.nl

R&R Systems is producent en leverancier van duurzame energiesystemen waardoor overheid, bedrijven en particulieren veel energie besparen en een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het milieu.

https://rr-systems.nl.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.