..........
shadow_fix

Gratis? Ja, voor niets!

Voor niets gaat de zon op, toch zijn er aardig wat initiatieven waar VvE’s gratis hun voordeel mee kunnen doen. Appartement & Eigenaar zet ze op een rijtje!

1 Energie

Besparen op de energiekosten? Dat kan met de gratis energiescan van VvE Energie. Gemiddeld kan deze scan een besparing van 25% op het elektratarief en 15% op het gastarief opleveren. En dat zonder addertjes onder het gras!
www.appartementeneigenaar.nl/gratis-vve-energiescan

2 Verzekeringen

Is de VvE over- of juist onderverzekerd? Of heeft de VvE alles op de rit, maar zou de premie lager kunnen? Met een gratis verzekeringscheck weet je direct hoe het er voor staat. Via Appartement & Eigenaar kun je gratis checken of het verzekeringspakket up to date is. En sluit je je aan bij het collectief, dan bespaar je zeker op de premie door de collectiviteitskorting.
www.appartementeneigenaar.nl/gratis-vve-verzekeringscheck

3 Eigen VvE domein

Met deze gratis website heeft de VvE een centraal platform voor alle leden. Alle documentatie is op een centrale plek opgeslagen en voor iedereen toegankelijk. Danzkij de handige actielijst kunnen leden zien welke taken er wanneer en door wie uitgevoerd worden. Storingen worden snel online afgehandeld, de vergaderingen staan overzichtelijk gepland in de agende en zijn voor iedereen zichtbaar en via het forum kan men onderling met elkaar te communiceren.
www.vve-site.nl/gratis-versie

4 MeerJarenOnderhoudsPlan

In 4 stappen gratis inzicht hoe het gesteld is met het MJOP, hoe het onderhoud geregeld is en mogelijke verbetermogelijkheden op het gebied van energiebesparing, brandpreventie en levensduurverlengend onderhoud.
www.planbuilding.nl/vve/meerjaren-onderhoudsvoorstel/gratis-quickscan

5 Terugverdientijd ledlight

Met de gratis Light Scan krijg je een goede indicatie hoeveel je met de aanschaf van ledverlichting zou kunnen besparen en inzicht in de mogelijke terugverdientijd!
www.appartementeneigenaar.nl/in-exterieur/verlichting/gratis-light-scan

6 Voegafdichting

Voorkom lekkages, inwatering in de constructie en tochtproblemen en laat gratis de voegafdichtingen van het appartementencomplex controleren.
kitonderhoud.nl/gratis-quick-scan/

7 VvE Administratiesysteem

Bestaat de VvE uit maximaal 9 appartementsrechten, dan biedt VvE gemak een gratis online administratiesysteem ter beschikking.
www.vvegemak.nl/over-vvegemak/VVE123

8 Financiële situatie VvE

Het Loket Duurzaam biedt een gratis financiële quickscan voor VvE’s om duidelijk te krijgen of er kans op financiering is, bijvoorbeeld om de verduurzaming van het complex te realiseren. De quickscan gaat op basis van een aantal aangeleverde stukken.
loketduurzaam.nl/diensten-voor-vveen/

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam