Gratis? Ja, voor niets!

Voor niets gaat de zon op, toch zijn er aardig wat initiatieven waar VvE’s gratis hun voordeel mee kunnen doen. Appartement & Eigenaar zet ze op een rijtje!

Gepubliceerd: 19 augustus 2016

1 Energie

Besparen op de energiekosten? Dat kan met de gratis energiescan van VvE Energie. Gemiddeld kan deze scan een besparing van 25% op het elektratarief en 15% op het gastarief opleveren. En dat zonder addertjes onder het gras!
www.appartementeneigenaar.nl/gratis-vve-energiescan

2 Verzekeringen

Is de VvE over- of juist onderverzekerd? Of heeft de VvE alles op de rit, maar zou de premie lager kunnen? Met een gratis verzekeringscheck weet je direct hoe het er voor staat. Via Appartement & Eigenaar kun je gratis checken of het verzekeringspakket up to date is. En sluit je je aan bij het collectief, dan bespaar je zeker op de premie door de collectiviteitskorting.
www.appartementeneigenaar.nl/gratis-vve-verzekeringscheck

3 Eigen VvE domein

Met deze gratis website heeft de VvE een centraal platform voor alle leden. Alle documentatie is op een centrale plek opgeslagen en voor iedereen toegankelijk. Danzkij de handige actielijst kunnen leden zien welke taken er wanneer en door wie uitgevoerd worden. Storingen worden snel online afgehandeld, de vergaderingen staan overzichtelijk gepland in de agende en zijn voor iedereen zichtbaar en via het forum kan men onderling met elkaar te communiceren.
www.vve-site.nl/gratis-versie

4 MeerJarenOnderhoudsPlan

In 4 stappen gratis inzicht hoe het gesteld is met het MJOP, hoe het onderhoud geregeld is en mogelijke verbetermogelijkheden op het gebied van energiebesparing, brandpreventie en levensduurverlengend onderhoud.
www.planbuilding.nl/vve/meerjaren-onderhoudsvoorstel/gratis-quickscan

5 Terugverdientijd ledlight

Met de gratis Light Scan krijg je een goede indicatie hoeveel je met de aanschaf van ledverlichting zou kunnen besparen en inzicht in de mogelijke terugverdientijd!
www.appartementeneigenaar.nl/in-exterieur/verlichting/gratis-light-scan

6 Voegafdichting

Voorkom lekkages, inwatering in de constructie en tochtproblemen en laat gratis de voegafdichtingen van het appartementencomplex controleren.
kitonderhoud.nl/gratis-quick-scan/

7 VvE Administratiesysteem

Bestaat de VvE uit maximaal 9 appartementsrechten, dan biedt VvE gemak een gratis online administratiesysteem ter beschikking.
www.vvegemak.nl/over-vvegemak/VVE123

8 Financiële situatie VvE

Het Loket Duurzaam biedt een gratis financiële quickscan voor VvE’s om duidelijk te krijgen of er kans op financiering is, bijvoorbeeld om de verduurzaming van het complex te realiseren. De quickscan gaat op basis van een aantal aangeleverde stukken.
loketduurzaam.nl/diensten-voor-vveen/

Zonnepaneel-advies Zonnepaneel-advies

Er zijn diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen mogelijk te maken.

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Juridisch, technisch en logistiek is het niet eenvoudig zonnepanelen te koppelen achter de meter van individuele appartement. Een gemeenschappelijke elektriciteitsmeter zorgen er echter weer voor dat het lastig is de zonnepanelen rendabel te exploiteren. Gelukkig zijn er diverse manieren om zonnepanelen op daken van appartementsgebouwen toch mogelijk te maken.

Waar bestaat het advies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Zonnepaneel-advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wilt u meer dan 3 items lezen?

Lees direct verder tot en met 10 items per maand met een gratis Basis-profiel.

Gratis aanmelden
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.