Lift vervangen

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun

Geplaatst door: Mitsubishi Elevator Europe

Lift vervangen

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun technische levensduur en moeten de liften worden vervangen. Wanneer dit moment is, verschilt per liftmerk en lifttype. Waar Mitsubishi liften over het algemeen minimaal 20-25 jaar meegaan, zijn er ook een hoop (bekende) liftmerken die al na 10 jaar vervangen moeten worden. Algemene indicaties van een lift die vervangen moet worden, zijn toenemende storingen, hoge onderhoudskosten, overmatige trillingen en geluid en stijgende energiekosten.


Naast het einde van de technische levensduur, is een veel voorkomende reden voor het vervangen van een lift ook dat deze niet meer voldoet aan de actuele gebruikersbehoeften of gebouwbestemming. Daarnaast kan het ook zijn dat de liftinstallatie technisch voorbij is gestreefd en niet meer rendabel is in de exploitatiekosten (o.a. liftonderhoud en energieverbruik).

Een betrouwbare partner voor uw liftvervanging

Bij Mitsubishi Elevator Europe bent u verzekerd van een betrouwbare en vakkundige partij met meer dan 60 jaar ervaring of het gebied van liftvervanging. Dankzij onze eigen fabriek en engineering zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende vraagstukken de juiste liftvervanging voor u te realiseren.

Ondanks ons Japanse moederbedrijf zijn wij een Nederlandse onderneming die werkt met zelf-opgeleid Nederlands personeel. Naast onze service organisatie met landelijke dekking, wordt de kwaliteit van onze liften en liftonderhoud gekenmerkt door het laagste storingspercentage van Nederland.

Vrijblijvend Liftschouwingen

Elke liftvervanging is anders. Mitsubishi Elevator Europe vindt het belangrijk dat uw liften optimaal aansluiten bij uw gebruikersbehoeften en biedt daarom geheel vrijblijvend liftschouwingen bij u op locatie aan door een van onze experts.

Vraag hier een liftinspectie aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Mitsubishi Elevator Europe

Mitsubishi Elevator Europe

Schietboom 20, 3905 TD  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.