..........
shadow_fix

Lift vervangen

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun

Lift vervangen

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun technische levensduur en moeten de liften worden vervangen. Wanneer dit moment is, verschilt per liftmerk en lifttype. Waar Mitsubishi liften over het algemeen minimaal 20-25 jaar meegaan, zijn er ook een hoop (bekende) liftmerken die al na 10 jaar vervangen moeten worden. Algemene indicaties van een lift die vervangen moet worden, zijn toenemende storingen, hoge onderhoudskosten, overmatige trillingen en geluid en stijgende energiekosten.


Naast het einde van de technische levensduur, is een veel voorkomende reden voor het vervangen van een lift ook dat deze niet meer voldoet aan de actuele gebruikersbehoeften of gebouwbestemming. Daarnaast kan het ook zijn dat de liftinstallatie technisch voorbij is gestreefd en niet meer rendabel is in de exploitatiekosten (o.a. liftonderhoud en energieverbruik).

Een betrouwbare partner voor uw liftvervanging

Bij Mitsubishi Elevator Europe bent u verzekerd van een betrouwbare en vakkundige partij met meer dan 60 jaar ervaring of het gebied van liftvervanging. Dankzij onze eigen fabriek en engineering zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende vraagstukken de juiste liftvervanging voor u te realiseren.

Ondanks ons Japanse moederbedrijf zijn wij een Nederlandse onderneming die werkt met zelf-opgeleid Nederlands personeel. Naast onze service organisatie met landelijke dekking, wordt de kwaliteit van onze liften en liftonderhoud gekenmerkt door het laagste storingspercentage van Nederland.

Vrijblijvend Liftschouwingen

Elke liftvervanging is anders. Mitsubishi Elevator Europe vindt het belangrijk dat uw liften optimaal aansluiten bij uw gebruikersbehoeften en biedt daarom geheel vrijblijvend liftschouwingen bij u op locatie aan door een van onze experts.

Vraag hier een liftinspectie aan.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam