M-Use®

MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE M-Use®: lift van bezit naar gebruik.

Geplaatst door: Mitsubishi Elevator Europe

M-Use®

M-Use® is een innovatief concept waarmee hoogwaardige kwaliteit liften beschikbaar gesteld worden tegen een lage initiële investering en waarbij middels een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar gebruik gegarandeerd wordt op basis van duidelijk vastgelegde prestatie indicatoren. Inmiddels hebben diverse VvE's voor M-Use® gekozen als geschikte oplossing voor het vervangen van hun bestaande liften.

Circulaire economie

Evert Visser, algemeen directeur van Mitsubishi Elevator Europe, legt uit “Circulariteit is hét thema van dit moment. Hoe maken we de hele keten van grondstof tot eindgebruiker duurzamer? Bij Mitsubishi hebben we hier veel onderzoek naar gedaan. In de liftenbranche zien we juist dat liften steeds minder lang meegaan. Doordat een lift een dure aanschaf is, proberen veel liftleveranciers hun kosten te drukken. Dit gaat ten koste van duurzame materiaalkeuzes. Ook gaat de kwaliteit en betrouwbaarheid sterk achteruit. Hierdoor heeft een lift veel onderhoud nodig.”

Hoge kwaliteit

Aan deze prijzenoorlog doet Mitsubishi niet mee. Visser: “Wij geloven dat de juiste keuzes aan het begin uiteindelijk voordeel opleveren. Door te kiezen voor duurzame materialen en uitmuntende installaties is er minder onderhoud en zijn er minder storingen. Een lift van Mitsubishi staat gemiddeld 80% minder stil en is 63% minder storingsgevoelig dan een lift van een ander merk.” Bovenop deze hoge basiskwaliteit liften, komt Mitsubishi nu met M-Use®.

M-Use®

De slogan van M-Use® is: van bezit naar gebruik. Hoe zit dat? Visser legt uit: “In onze maatschappij zien we een trend van bezit naar gebruik. Auto’s, films en muziek: we gebruiken het, maar het hoeft niet zo nodig ons eigendom te zijn. Dat concept passen we toe op onze liftinstallaties. De ontwikkelaar of gebouweigenaar betaalt bij de inbouw slechts 35% van de aankoopprijs. Mitsubishi verzorgt de eerstvolgende twintig jaar het onderhoud, waarbij afgerekend wordt op basis van daadwerkelijk gebruik van de lift. M-Use® verlaagt dus de aanvangsinvestering en geeft de eigenaar de zekerheid van de service en kwaliteit van Mitsubishi.”

Alles onder één dak

M-Use® ontzorgt ontwikkelaars, eigenaars en eindgebruikers. Hoe? “Door alles onder één dak onder te brengen. In het traditionele model heeft de eigenaar vaak hoge, onverwachte kosten. Daar komt een einde aan met M-Use®. Voor een vast jaarbedrag is alles geregeld. Dus geen verschillende bedrijven die zich bezighouden met montage, onderhoud, reparaties en keuringen. Bovendien blijkt uit onafhankelijk onderzoek van KPMG Sustainability dat je met een Mitsubishi lift over de complete levensduur meer dan €15.000 bespaart”, aldus Visser. Dit is liefst een derde van de gemiddelde aanschafprijs van een nieuwe lift. Een flinke besparing dus.

M-Use® en duurzaamheid

M-Use® is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Door materialen te gebruiken die lang meegaan, kiest Mitsubishi met M-Use® nadrukkelijk voor een langetermijnvisie. Als onderdelen toch vervangen moeten worden, draagt Mitsubishi zorg voor zo goed mogelijke recycling of hergebruik. Door intelligente monitoring stemt Mitsubishi het onderhoud precies af op het daadwerkelijk gebruik van de betreffende liftinstallatie. Visser: “We optimaliseren de levensduur door onderhoud op maat. Een Mitsubishi lift die wij onderhouden gaat minimaal 25 jaar probleemloos mee.”

Samenvattend

Visser vat samen met de volgende woorden: “Mitsubishi Elevator Europe levert met M-Use® duurzame en zorgeloze dienstverlening rondom verticaal transport. We verzekeren u van constante topprestaties, een duidelijk kostenplaatje en een bijdrage aan een duurzame toekomst!”

Eerste projecten

Inmiddels is in diverse projecten M-Use® toegepast. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten in Hoofddorp (‘NOW’ kantoorgebouw) en Amsterdam (ABN AMRO paviljoen), maar ook aan bestaande woongebouwen in Dokkum, Rijssen en Bergen waar verschillende VvE’s hebben gekozen voor M-Use®.

Bedrijvengids Geplaatst door
Mitsubishi Elevator Europe

Mitsubishi Elevator Europe

Schietboom 20, 3905 TD  Veenendaal

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.