Modernisering Lift

Voor dat we toe zijn aan het moderniseren van een liftinstallatie, zijn er heel wat stappen te nemen.

Geplaatst door: Donken Liftadvies

Moderniseren Lift

Advies modernisering


Voor dat we toe zijn aan het moderniseren van een liftinstallatie, zijn er heel wat stappen te nemen. Het gaat niet altijd om het goedkoopste maar wat is het beste voor nu maar ook voor de toekomst. Wij stellen voor u een stappenplan op waarna alle vragen en antwoorden door ons worden samengevoegd tot een compleet moderniseringsvoorstel.

Maatadvies


Aan de hand van dit moderniseringsvoorstel stellen wij een moderniseringsbestek op en houden we een inschrijving. De resultaten zullen vervolgens door ons worden beoordeeld waarna we een gunningadvies aan u uitbrengen. Het is tevens mogelijk om de moderniseringswerkzaamheden tijdens de uitvoering te begeleiden. Hierdoor bent u verzekerd van een correcte uitvoering waarbij uw kwaliteitseisen grondig bewaakt worden. Nadat de moderniseringswerkzaamheden zijn uitgevoerd, zullen wij deze vervolgens voor u opleveren.

Optimale samenwerking


U begrijpt dat wij geen effectief resultaat kunnen boeken zonder uw beleid en uitgangspunten, en zonder de inzet van de uitvoerende partij. Daarom streven wij altijd naar een optimale samenwerking.

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Donken Liftadvies

Donken Liftadvies

Kleine Zonnedauw 6, 1991 HS  Velserbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.