Lift Inspectie

Een lift blijft een lift: daar moet nou eenmaal onderhoud aan plaatsvinden, met op zijn tijd een vervanging van onderdelen. Alleen blijkt in de praktijk dat iedere lift uniek is en dus ook om een unieke aanpak vraagt.

Geplaatst door: Donken Liftadvies

Gerichte inspectie

Om achter te komen wat de status van uw liftinstallatie is, voeren wij op basis van de NVDO-systematiek een inspectie uit. Ons specialisme is om dat zo inzichtelijk mogelijk voor u te maken door middel van een inspectierapportage en een meerjarenprognose. Hierbij wordt gekeken naar gebruik, omgeving, toegepaste materialen, status van onderhoud en uw vastgestelde beleids- en kwaliteitsniveau. Al deze factoren bepalen samen de conditie en de resterende levensduur. Hieruit blijkt veelal dat iedere lift uniek is en logischerwijs een eigen wijze van aanpak nodig heeft.

 

Duidelijke taal

U krijgt altijd een inzicht in de kosten over meerdere jaren waardoor u niet voor verrassingen komt te staan en tijdig in uw reserveringen kunt voorzien.

https://www.donkenliftadvies.nl/contact/

Bedrijvengids Geplaatst door
Donken Liftadvies

Donken Liftadvies

Kleine Zonnedauw 6, 1991 HS  Velserbroek

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.