Over onze noodliften

Wilt u weten hoe noodliften werken? En of ze passend zijn voor uw pand? In dit artikel zetten we alles op een rijtje.

Geplaatst door: Noodliften.nl B.V.

Montage en werking

Noodliften worden direct op de trap gemonteerd. Dit kan op vrijwel iedere rechte of gebogen trap en in ieder soort pand. De voeding is geregeld met een ring van transformatorkastjes, waardoor het niet nodig is om op iedere verdieping een wandcontactdoos te plaatsen. De liften zelf zijn energiezuinig, comfortabel en dragen met gemak tot 127 kilo (de speciale uitvoering kan tot 159 kilo dragen). 

Een rit maken met de traplift

Tijdelijke trapliften zijn eenvoudig in gebruik. De lift oproepen gebeurt met de afstandsbediening, die voorzien is van 2 knoppen: ‘op’ en ‘neer’. De gebruiker drukt de juiste knop in en houdt deze ingedrukt tot de noodlift er is. Vervolgens kan de gebruiker op de stoel plaatsnemen; de voeten mogen op de voetenplank worden gezet en de veiligheidsgordel moet worden vastgemaakt.

Daarna start de gebruiker de rit door één van de hendeltjes aan de leuning in de juiste richting te bewegen. De lift gaat dan in een rustig tempo de gekozen richting op. Aan het einde van de trap stopt de traplift vanzelf. De gebruiker kan dan met de zwarte hendel naast de zitting de stoel een kwartslag draaien, zodat hij of zij gemakkelijk kan afstappen. Achteraf wordt de stoel weer in de rijpositie gezet.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Of krijgt u te maken met liftuitval en wilt u dat wij met u meekijken? Neem dan contact met ons op via deze pagina, of bel ons direct op 085-4863399.

Bedrijvengids Geplaatst door
Noodliften.nl B.V.

Noodliften.nl B.V.

Marconiweg 6, 4131 PD  Vianen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.