Tijdelijke trapliften bij liftstilstand

Noodliften.nl biedt al ruim 12 jaar de beste oplossingen bij liftstilstand. Of uw lift nu buiten werking is door een storing of door planmatig onderhoud, wij hebben voor iedere situatie de juiste noodlift. Snel én voordelig!

Geplaatst door: Noodliften.nl B.V.

 Deskundig advies: 25+ jaar ervaring met mindervaliden
 Vakkundige plaatsing door onze nette en professionele monteurs
 Snelle levering: binnen 24 uur een noodlift geplaatst
 24/7 service: dag en nacht bereikbaar voor vragen
 Goed beoordeeld: klanten geven ons gemiddeld een 9

NOODLIFT AANVRAGEN

Noodliften, dé oplossing bij liftuitval

Is uw vaste lift buiten gebruik, bijvoorbeeld door onderhoud of een storing? Liftuitval heeft directe gevolgen voor de gebruikers van het pand. Mindervalide bewoners kunnen zelfs genoodzaakt zijn hun woning tijdelijk te verlaten.

Noodliften.nl denkt graag met u mee bij liftuitval. Van het snel en vakkundig plaatsen van tijdelijke trapliften tot 24/7 service: wij bieden in ieder scenario een optimale oplossing. Zo blijft de mobiliteit van A tot Z gewaarborgd.

 Bekijk hier onze oplossingen bij liftuitval.

Veiligheid voorop

Noodliften.nl staat voor een veilige oplossing bij liftuitval. Daarom hebben wij onze tijdelijke trapliften uitgerust met een uniek verlichtingssysteem in de rails. Het verlichtingssysteem zorgt ervoor dat zelfs het donkerste trappenhuis voldoende verlicht is om de afdaling te kunnen maken.

Daarnaast zorgen de limietsensoren in onze noodliften voor een ‘zachte stop’ bij iedere stijging en daling. Uiteraard voldoen onze tijdelijke trapliften aan de NEN-ISO 8140. Onze producten worden worden zonder overlast of blijvende schade gemonteerd.

 Lees hier meer over onze veiligheidsmaatregelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Noodliften.nl B.V.

Noodliften.nl B.V.

Marconiweg 6, 4131 PD  Vianen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.