Noodliften.nl B.V.

Noodliften.nl B.V.

Marconiweg 6, 4131 PD  Vianen

Over ons

Is uw vaste lift buiten gebruik door onderhoud, storing of een calamiteit? Met de tijdelijke trapliftenvan Noodliften.nl blijven de bewoners van uw complex in beweging en houden ze hun vrijheid. En: wij leveren overal in Nederland binnen 24 uur.

Altijd mobiliteit

Wanneer een vaste lift stil komt te staan, heeft dat grote gevolgen voor de gebruikers van het pand. Met name voor mindervalide en oudere bewoners kan liftuitval betekenen dat ze aan huis gekluisterd zijn. Noodliften.nl is al ruim 12 jaar dé mobiliteitsspecialist van Nederland en wij weten als geen ander wat er bij liftuitval nodig is. Daarnaast handelen we snel: binnen 24 uur na uw melding staan onze monteurs bij u op de stoep.

Onze tijdelijke trapliften

Noodliften.nl werkt met de beste tijdelijke trapliften. Onze liften zijn stevig, comfortabel en veilig en zijn Europees gecertificeerd volgens de richtlijnen van de NEN-ISO 8140. De liften worden zonder overlast of blijvende schade gemonteerd en weer gedemonteerd en zijn altijd passend, ongeacht het soort pand en het aantal verdiepingen. Om een stukje extra veiligheid te kunnen bieden in donkere trappenhuizen, hebben wij een uniek verlichtingssysteem ontwikkeld dat in de rails van de trapliften is gemonteerd. Naast trapliften kunt u bij ons ook terecht voor trapklimmers, schaarliften, scootmobielstallingen en zelfs een liftassistent die de bewoners een helpende hand biedt.

24/7 service

Omdat wij weten hoe vervelend liftstilstand is, staat Noodliften 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u en uw bewoners. Bij acute liftstilstand zijn wij snel ter plaatse, zodat we alle bouwlagen toegankelijk kunnen houden. Door onze snelle inzet en ons complete pakket van services en producten blijven uw bewoners gegarandeerd mobiel.

Informatie of inplannen:

Meer weten of meteen één of meerdere noodliften huren? Neemt u dan contact op via info@noodliften.nl of telefonisch op 085-4863399.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.