BUVA WarmteGarantiePlan

Met het BUVA Warmte Garantie Plan hebt u 18 jaar lang zekerheid en kunt u tot 33% besparen op uw onderhoudskosten!

Geplaatst door: BUVA homecare systemen

BUVA Warmte Garantie Plan

De BUVA EcoHeat combiketel is de beste investering voor uw project, met de hoogste EPC-reductie en Energie Index van Nederland. In combinatie met het BUVA Warmte Garantie Plan hebt u ook nog eens18 jaar lang zekerheid en kunt u tot 33% besparen op uw onderhoudskosten!

De garantie houdt in dat, bij betaling van een vast bedrag per jaar, BUVA 18 jaar lang onderdelen levert ten behoeve van service en onderhoud, zonder aanvullende kosten. Voorwaarde voor de levering van de onderdelen is een 2- of 3-jaarlijkse inspectie/onderhoudsbeurt. Alle onderdelen inclusief onderhoudssets zijn opgenomen in dit concept.

Garantieregeling

Deze garantieregeling wordt, in overleg, overeengekomen tussen opdrachtgever, gekozen installateur of onderhoudsbedrijf en BUVA. Hierbij wordt een periodiek bedrag per ketel gefactureerd. Er is keuze uit twee opties:

- Optie 1
Tweejaarlijks bezoek: bij deze optie vindt in jaar 2 na installatie een inspectie plaats, gevolgd door een onderhoudsbeurt in jaar 4. Deze cyclus herhaalt zich in de jaren 6 en 8, 10 en 12, en 14 en 16.

- Optie 2
Driejaarlijks bezoek: bij deze optie wordt na drie jaar een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Dit wordt een repeterende cyclus in de jaren 6, 9, 12 en 15.

Met het BUVA Warmte Garantie Plan kunt u besparingen tot 33% op uw onderhoudskosten realiseren! Voor meer informatie, de mogelijkheden en voorwaarden, neem contact op met BUVA.

Bedrijvengids Geplaatst door
BUVA homecare systemen

BUVA homecare systemen

Bremen 5, 2993 LJ  BARENDRECHT

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.