10 x de voordelen van renovatie

Groot onderhoud, woningverbetering, planmatig onderhoud, renovatie kent diverse benamingen. Het allerbelangrijkste bij renovatie is het behouden van bestaande vastgoed, de levensduur verlengen en het duurzaam maken in vele opzichten.

Geplaatst door: Triflex BV

Renoveren van woningen kent vele voordelen, we zetten er 10 voor u op een rijtje.

1. Behoud bestaand vastgoed
Het behouden van bestaand vastgoed is een duurzame en slimme oplossing. In plaats van dure investeringen in nieuwe panden, kan middels renovatie een gebouw zo gerenoveerd worden dat het behouden blijft.

2. Waardeverhoging
Door renovatie aan een gebouw, gaat ook automatisch de waarde omhoog. Het gebouw zal esthetisch, maar ook technisch verbeterd worden en zo is het gebouw kostbaarder.

3. Toegankelijkheid vergroten
Vergrijzing neemt de komende jaren sterk toe. Door galerijen op te hogen en te voorzien van een veilige afwerking wordt de toegankelijkheid vergroot. Zo kunnen oudere bewoners langer zelfstanding wonen.

4. Meer wooncomfort
Doordat ouderen die door de toegankelijkheid kunnen blijven wonen waar zij al jaren wonen, geeft dit meerwaarde aan het wooncomfort en leefbaarheid van de omgeving.

5. Energetisch verduurzamen
Slimme oplossingen om gehoor te geven aan klimaat adaptieve vraagstukken.

6. Esthetische opwaardering
Esthetische aspecten bevorderen het wooncomfort. De architect houdt natuurlijk rekening met verschillende factoren, naar op de eerste plaats de esthetische aspecten. Een geslaagd renovatieproject weerspiegelt de smaak en voorkeuren van de architect en de bewoners.

7. Milieuvriendelijker wonen
Door de energetische aanpassingen om het vastgoed te behouden, wordt er automatisch gekozen voor een milieuvriendelijke oplossing.

8. Oplossing woningvoorraad
Door vaak een tekort van woningen in de grote steden, is het renoveren van gebouwen een oplossing om het woningtekort aan te pakken.

9. Binnenstedelijke bevordering
Renovatie geeft kansen om behoud van het vastgoed te stimuleren en vraagstukken binnen steden te ondervangen.

10. Verminderen van ontwrichting
Bij ingrijpende renovaties is het vaak het geval dat bewoners worden verstoord in hun dagelijkse leven. Door slimme renovatie oplossingen kan dit voorkomen worden en kan een renovatie in goede banen worden geleid.

Renoveren en Triflex
De vloeibare kunststoffen van Triflex bieden een oplossing bij de renovatie van gebouwen. Te denken aan het beschermen van beton, entrees, goten, daken, kolommen en doorvoeren, oppervlaktes van stroefheid voorzien, nieuw op oud, constructieve veiligheid en energetisch verduurzamen met ophoog/isolatie systemen. De oplossingen zijn duurzaam, veilig en op bieden eindeloze kleuropties.

Meer weten over renoveren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@triflex.nl of mail naar info@triflex.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.