Isoleren en ophogen van galerijen

Isoleren en ophogen van balkons & galerijen. Bestaande gebouwen verbruiken relatief veel energie ten opzichte van nieuwbouw. Wanneer u besluit om over te gaan tot een duurzame renovatie, valt er op dit gebied veel winst te behalen.

Geplaatst door: Triflex BV

Bestaande gebouwen verbruiken relatief veel energie ten opzichte van nieuwbouw. Wanneer u besluit om over te gaan tot een duurzame renovatie, valt er op dit gebied veel winst te behalen. Door de thermische schil van uw pand; vloer, gevel en dak, op de juiste wijze te isoleren, bent u al een heel eind op weg. Daarbij is ook de galerijvloer belangrijk om mee te nemen. Deze zijn vaak gebouwd boven leefruimtes, en vormen een onderdeel van uw gebouwschil.

Door gebruik te maken van isolerende systemen kunt u uw gebouw transformeren naar een hoger energielabel. Dat bespaart niet alleen geld, maar verhoogt ook direct de waarde van uw vastgoed.

 

 

 

 

Het Triflex BIS systeem

Het Triflex BIS systeem, als voorbeeld, is een lichtgewicht systeem dat bijdraagt aan de verbetering van de energetische kwaliteit. Het systeem isoleert en dicht daarbij alle details waterdicht en naadloos af. Naast een intensief belastbare afdichting van het oppervlak, wordt een drukverdeellaag aangebracht. Hierdoor wordt niet alleen het onderliggende gebouwdeel geïsoleerd, maar in combinatie met het Triflex BTS-P afdichtingssysteem wordt het ook duurzaam beschermd. Het systeem kenmerkt zich door een hoge kwaliteit en lange levensduur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comfort voor bewoners

Bij een (energetische) renovatie of het (planmatig/meerjarig) onderhoud in de woningbouw staat het belang van de bewoners voorop. Het Triflex BIS systeem biedt comfort voor de bewoners: door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Dit is voornamelijk een groot voordeel voor oudere bewoners, die op deze manier veilig thuis kunnen blijven wonen. Bovendien zorgt dit systeem voor een antislip afwerking, slijtvastheid, werkt het brandvertragend en heeft het weinig onderhoud nodig. U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat, ook op de lange termijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook op zoek naar een oplossing voor een woningcomplex? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Triflex BV
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.