98 duurzame appartementen

Op de plek waar vroeger de Leiderdorpse basisschool De Driemaster in stond, bouwen Rijnhart Wonen en Ballast Nedam West 98 huurwoningen in twee gebouwen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In De Jonker komen 49 sociale huurwoningen, De Ridder wordt uitgerust met 49 huurwoningen voor de vrije sector.

Toekomstbestendig

De appartementen in beide woongebouwen zijn verschillend van formaat. De oplevering vindt naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 plaats. De gebouwen worden voorzien van hoogwaardige isolatie, moderne installaties en zonnepanelen. Alle appartementen worden aangesloten op de stadswarmte van Vattenfall. Een perfect fit in de energietransitie! Daar doet architect INBO uit Amsterdam met de toepassingen van de twee RHT-dakluiken van Gorter -ten behoeve van onderhoud aan de zonnepanelen- nog een schepje bovenop.


Hoge isolatiewaarde

Het RHT-luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. De luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.