Advies | NL Liften

Voor het geven van advies zijn wij tot uwer beschikking.

Geplaatst door: NLLiften

Het gaat hier over allerlei zaken betreffend uw liften, zoals:

* door u afgesloten onderhoudscontracten en de controle op de uitvoering hiervan
* het controleren van aan u uitgebrachte offertes en de noodzakelijkheid hiervan, tevens controleren wij de juistheid van de gebruikte materialen, een en ander conform de aanbieding.

Indien u dit wenst kunnen we de werkzaamheden vervolgen zodat u op de hoogte blijft van de voortgang en correcte uitvoering, waarbij wij de oplevering van het werk voor u overnemen en u daarover rapporteren. Indien u belangstelling heeft in de technische staat van uw installatie, kunnen wij een opname voor u doen en een bijbehorend rapport maken met een meerjarenbegroting. Onze rapportages worden begeleid van foto materiaal zodat u een goede indruk krijgt van de staat van onderhoud en of uitgevoerde werkzaamheden.

Hiermee heeft u de mogelijkheid tot het in huis halen van onafhankelijke deskundigheid, waarmee u uw budget voor liften aanmerkelijk kunt verlagen.

Telnr: 015 380 92 93
Mail: info@nlliften.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
NLLiften

NLLiften

Dynamoweg 4, 2627 CH  Delft

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.