Balkonaanleg nieuwbouw Larens Hart

Bij het Larens Hart in Laren heeft Exclusieve Dakterrassen de balkons betegels van 12 luxe nieuwbouwappartementen. De onderhoudsarme, duurzame en luxe keramische tegels maken van het balkon een unieke buitenruimte met een exclusieve uitstraling.

Luxe balkontegels

De gebruikte keramische balkontegels zijn erg luxe en comfortabel. De tegels zijn kleurvast, krasbestendig, vlekbestendig, bestand tegen vet en zuren, ze worden niet gladbij regen en ze zijn onderhoudsarm.

Tegeldragers

De tegels liggen op tegeldragers die in hoogte verstelbaar zijn. Zo kan Exclusieve Dakterrassen een veilige en comfortabele doorgang naar het balkon creëren. 

Samenwerken?

Wilt u als VvE, projectontwikkelaar of architect samenwerken om meerdere balkons van één gebouw van hoogwaardige keramische tegels te voorzien? Neem contact op via www.exclusievedakterrassen.nl!

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg

Stationsweg Oost 194c, 3931 EX  Woudenberg

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

-Kennisbank Meer van Exclusieve Dakterrassen | Balkon & dakterrasaanleg
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.