Betoro®Holplinten

In tal van sectoren in de industrie is, uit het oogpunt van beschermende, hygiënische of esthetische overwegingen, de toepassing van sanitairplinten of holplinten noodzakelijk of gewenst.

Geplaatst door: Betoro

Speciaal bij vloeistofdichte vloeren zijn Betoro®Holplinten noodzakelijk. Veelal zijn dergelijke sanitaire plinten gewenst op plaatsen waar kunstharsvloeren en/of wandafwerkingen worden aangebracht. Tot op heden werd een plint door middel van kunstharsmortels in het werk opgezet.

Op deze wijze kan wel een technisch gezond resultaat worden bereikt waarbij een naadloze overgang van vloer naar wand wordt gevormd. Esthetisch zijn dergelijke in het werk gemaakte holplinten echter weinig succesvol en ... uiterst tijdrovend.

Voordelen Betoro Holplint

De Betoro®Holplinten biedt u een uiterst interessante oplossing voor deze holplint-problemen. Dit uit lichtgewicht epoxyharsgietmassa geprefabriceerde holplint biedt de volgende voordelen:

  • eenvoudige montage
  • zeer snelle montage
  • zeer grote mechanische sterkte
  • snelle belastbaarheid
  • grote mate van chemische bestandheid
  • onverbrekelijke verbinding met de konstharsvloer en wand
  • strakke vormgeving

Typen Betoro Holplint

De Betoro®Holplinten zijn leverbaar in vijf verschillende typen, die wat betreft de vormgeving naar de eisen van verschillende takken van de industrie zijn ontworpen. Uiteraard zijn de mogelijke toepassingen van de diverse typen legio en is het geheel aan de applikateur voor welk doel een bepaald type wordt gebruikt.

Afmetingen Betoro Holplint

De Betoro®Holplinten worden geleverd in standaard lengten van 1 meter. De maten van de doorsneden zijn weergegeven in nevenstaande schetsen. Geringe verschillen in de maten kunnen voorkomen.

De Betoro®Holplinten kunnen, indien gewenst, eenvoudig in verstek worden gezaagd met een haakse slijptol, voorzien van een steen-slijpschijf.

Bedrijvengids Geplaatst door
Betoro

Betoro

Proostwetering 27e, 3543 AB  Utrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.