Gerelateerde suggesties:

De Coraal

De Coraal in Heerhugowaard is een appartementencomplex met 24 appartementen met een divers ontwerp.
LEES VERDER

Spaanse architect

Kernwoorden zijn: duurzaam en gelijkvloers. Het ontwerp is van de Spaanse architect Josep Lluís Mateo, bekend om zijn vele spraakmakend projecten in en buiten Spanje. Het gebouw aan de Koraal kenmerkt zich door het bijzondere materiaalgebruik en tot in detail uitgewerkte metselwerkgevels met speciale verbanden.

Zonnepanelen op het dak, een aansluiting op het meest duurzame net van Nederland en de carports met groene daken geven De Coraal een zeer duurzaam karakter. En ook bij de toepassing van bouwmaterialen is gekeken naar de duurzaamheid van de producten. Voor een veilige toegang tot het dak -voor onderhoud aan de zonnepanelen, overige installaties en het dak zelf- is derhalve door Bouwbedrijf De Nijs gekozen voor het energiezuinige RHT-dakluik van Gorter uit het nabijgelegen Schagen.

Over de dakluiken

Het RHT-dakluik van Gorter biedt naast een ultiem veilige vluchtweg en dito toegang tot het dak voor onderhoud, tevens een ongekend hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. De dakluiken zijn toe te passen met perfect passende klimmiddelen. Deze speciaal ontworpen (schaar)ladders en trappen minimaliseren de kans op vallen. De constructies zijn energiezuinig en tevens geluids- en inbraakwerend.

Meer weten over de dakluiken van Gorter?

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen