De Waterkers gaat voor energieprestaties

Langs het Akkerwindepad in Heerhugowaard bouwt de Katwijkse Bouwmaatschappij 24 sociale huurappartementen en 18 zorgappartementen die door Rietvink architecten zijn ontworpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Waterkers -zoals het project genaamd is- is de volgende stap in de ambitie van gemeente Dijk en Waard om tienduizend woningen te bouwen voor 2030. Op het dak van het complex wordt het super energiezuinige RHTEP-dakluik van Gorter geplaatst. Veilig het dak op en toch uitblinken in energieprestatie, met dit dakluik kan dat. 

Goede daktoegang
De vrije ruimte op vlakke daken wordt in toenemende mate gebruikt voor apparatuur zoals koelinstallaties, liftmachines, HVAC-systemen en zonnepanelen. Maar ook uitbreidingen met dakterrassen, daktuinen of vluchtweg komen steeds frequenter voor. Om die reden wordt een goede daktoegang steeds belangrijker en zijn er vandaag de dag allerlei veiligheidseisen van toepassing. De dakluiken van Gorter maken het onderhoud aan en de inspectie van daken en de daar aanwezige installaties -in dit project een zee aan zonnepanelen- eenvoudiger dan ooit. Gorter levert veilige daktoegangen die onopvallend en eenvoudig in uw ontwerp kunnen worden geïntegreerd en bovendien kostenbesparend zijn, want een dakopbouw is overbodig en de hoogwaardige isolatie voorkomt energieverlies. 

Hoge isolatiewaarde 
Met een Uw = 0,198 W/(m².K) komt de isolatiewaarde van het RHTEP-dakluik ongekend dicht bij de isolatiewaarde van moderne daken. Dit is uniek binnen de productgroep dakluiken waarbij een aantal concurrente producten, mede door het ontbreken van een thermisch gescheiden constructie, voor ongewenste condensvorming, energieverliezen en zelfs ijsafzetting in de winter zorgen. Bij Gorter zijn wij heel goed bewust dat het dakluik een integraal onderdeel is van veel daken waarbij het aan de totale isolatie moet bijdragen. 

Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

Download BIM

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.