Haags Buiten

Gorter Luiken levert in opdracht van ABB Bouw uit Sliedrecht een tweetal dakluiken om een veilige toetreding van daken op de appartementen te garanderen.
LEES VERDER

Haags Buiten

Aan de zuidzijde van Den Haag wordt een prachtig woongebied gecreëerd. Haags Buiten is groen en waterrijk en ligt op steenworp van het centrum van Den Haag. De driehonderd woningen in het plan zijn ontworpen door Kampman Architecten.

Gorter Luiken levert in opdracht van ABB Bouw uit Sliedrecht een tweetal dakluiken om een veilige toetreding van daken op de appartementen te garanderen. De RHT-dakluiken van Gorter worden gekenmerkt door een thermische scheiding, hoge isolatiewaarde en hiermee bewezen energieprestaties. Daarnaast kent het dakluik een weer- en windbestendige afwerking en een optimaal veilige bediening.

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer weten over dit project of over de oplossingen van Gorter? Bezoek de website.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.