De Raedt

Op de plek waar in 1903 een sanatorium is gebouwd wat nu bekend staat als het Albeda College, staat volgend jaar appartementencomplex De Raedt. Na de transformatie zal het pand 51 luxe koopappartementen bevatten waaronder drie exclusieve penthouses.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De Raedt en Gorter Luiken

De Raedt creëert een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. De transformatie is eind 2018 gestart en gebeurt volledig duurzaam. Het geeft kopers de gelegenheid een duurzaamheidshypotheek af te sluiten.

Voor inspectie van en onderhoud aan het dak past VORM Transformatie en Renovatie uit Papendrecht het RHT-dakluik van Gorter toe. Het dakluik wordt geleverd met een ladder, de combinatie zorgt voor een optimaal veilige opgang. Het luik wordt gekenmerkt door een ongekend hoge isolatiewaarde. Dit minimaliseert de kans op condensvorming en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Overige kenmerken:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· optioneel elektrische bediening met twee krachtige motoren

Meer informatie over Gorter? Bezoek onze website.

www.gorterluiken.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.